Choď na obsah Choď na menu
 


 

Obrázok

 

Za dúhovým mostom

 

 

Už ste videli dúhu ? Videli ste tú časť oblohy, ktorá sa nazýva Za dúhovým mostom ?
Je to miesto, kde žijú všetci naši domáci miláčikovia, keď nás navždy opustia. Hovorí sa, že keď naše zvieratko umiera tak odchádza na miesto nazývané Za dúhovým mostom. Sú tam lúky a kopce pre všetkých našich maličkých i veľkých miláčikov. Všetky zvieratká tam spolu žijú a hrajú sa. Je tam dostatok jedla a vody. Je tam vždy teplo a veľa slniečka. Nikdy im tam nie je zima. Zvieratká, ktoré boli staré, slabé a choré sa na tomto mieste stávajú znovu mladými, zdravými a plnými energie. Zraneným sa opäť zacelia rany, prestanú trpieť a stanú sa takými ako boli predtým - šťastnými a veselými. Všetky zvieratká sú tam šťastné a spokojné. No ich dušu predsa len trápi jedna vec. Ich srdce smúti za ich najverneším, najdrahším priateľom, ktorý zostal tam, niekde ďaleko od nich. Ale jedného dňa sa váš miláčik uprostred hier zastaví a začne sa pozerať do diaľky. Jeho oči sa zalesknú, telo sa začne chvieť od netrpezlivosti...Zrazu sa rozbehne, až letí nad zelenou trávou a nohy ho nesú rýchlejšie a rýchlejšie...A keď sa vy a váš najvernejší priateľ opäť stretnete a láskyplne objímete viete, že sa už nikdy nerozlúčite. Opäť pobozkáte jeho milú tváričku, pohladíte ho po hlavičke a zahľadíte sa do jeho krásnych verných očí, ktoré sa stratili z vašeho života, ale nikdy nie z vašeho srdca. Potom konečne spolu odídete na miesto nazývané Za dúhovým mostom.

 

 

Obrázok

 

 

 

Komentáre

Prehľad komentárov

*-*

HAPPY HAMSTER,13. 10. 2016 11:04

naši miláčikovia škrečkovia odchádzajú z obchodu k nám domov. Kde im je ako v nebi. po čase však budú sa kolotočovat v nebi.

Re: *-*

Lolka,14. 10. 2016 15:36

HAPPY HAMSTER. tvoje mená v komentároch sú pekné, velmi sa mi páčia, ale v tejto téme rozprávam kam odchádzajú od nás nie z obchodu. je logické že z obchodu idú k nám, ku kamarátom, k jednorožcom... ale tu rozprávame kam odchádzajú od nás... len to som ti chcela povedat.

Re: Re: *-*

Lolka,14. 10. 2016 15:37

rozprávame*

dúha

Andrej Fúska,3. 6. 2013 19:10

raz som mal škrečka ktorý sa volal ňufko. mal som ho veľmi rád aj on mňa. všetci ho mali radi a povedal som o ňom aj svojim spolužiakom. bol známi v celej triede. po roku keď ma mama išla skúšať učivo do školy som sa pozrel do klietky a smutne som zreval : ňufko je mrtvy! prišiel môj brat a namieste sa rozplakal. ňufko bol mrtvy. ale to nie je to hlavné. vtedy keď ňufko zdochol bola dúha. je to prípad o ktorom píšete?

Re: dúha

laura,21. 12. 2015 20:29

Mne sa to zatial nestalo. Mne ziju obidvaja skreckovia.

skreculkovia

laura,20. 12. 2015 19:18

Mne bude velmi smutno za mojim najnajnajskreculkom.

Fňuk

Bibi,2. 3. 2015 13:23

Mne sa chce plakať :´(

2 roky od ňufka

Andrej Fúska,6. 9. 2014 11:19

28.8.2014 som oslavoval dva roky od ňufka a rok od toho keď ďalší môj škrečok zrodil tri malé

Gusto

Filip ,7. 6. 2014 14:09

Mne sa raz stalo cez leto toto: Mal som škrečka volal sa Gusto l. volal som ho Gujko. Išiel som k starkej na prádzniny na dva týždne a predtým som mu vyčistil klietku, dal papat a odišiel som. O dva týždne som sa vrátil a skreckova kletka ani škrečok nikde. Opýtal som sa Maminy že čo sa stalo. Škrečok bol chorý a mal infekciu a zomrel. :'(

Re: Gusto

Robko,18. 8. 2014 10:25

joj škoda

Lego

Robko,18. 8. 2014 10:24

Mal som škrečka ktorý sa volal bertík raz som dostal lego zobral som podložku od lega vtedy som sa pozrel na Dhungyho ktorý spal ale vyzeral ako keby bol mrtvý vtedy som si premyslel že už nemám žit z škrečkov tak som ho hádzal o podložku lega vtedy bol mrtvý z revom som zavolal ocka pribehol a som mu povedal ´´Bertík je mrtvý!,, dali sme ho do klietky na druhý den sme počuli šumenie v pilinách obzrel som sa a zvrieskol som ´´Bertík ti žiješ,, zrazu som ho vybral s klietky a vystiskal a takto sa skončil moj pribéh moj škrečok má už 1 rok

wow

Lala,18. 1. 2014 18:25

doksc